torsdag, januari 26, 2012

Supermassive Black Hole

Jag har en sån där dag när allt går emot mig. Plus att jag hela tiden blir påmind om saker (läs personer) jag inte vill bli påmind om. Den enda låten som fungerat för mig idag är denna.



Har kört den på repeat på iPoden hela dagen. Är hemma och mellanlandar efter några timmars barnvaktande. Ska strax ge mig iväg och träffa Mai och en annan tjej. Vi ska snacka skit, äta mat och titta på kostymklädda män i Bevvan. Låter som en bra plan tycker jag. På bussen kan jag ju även köra Supermassive Black Hole på repeat igen. Innan dess funderar jag på att gå in och rensa lite "vänner" på facebook. Har redan tagit bort ett par personer som stört mig länge. Tycker man behöver rensa lite där ibland. Ut med det gamla liksom ;)

torsdag, januari 12, 2012

Babysitting & Bank Account

Kan inte säga att det händer jättemycket i mitt liv som är värt att blogga om just nu. Jag är pank och har vinterlov, det är väl i stort sett det som händer. Idag har jag i alla fall varit lite produktiv. Jag började dagen med att sitta barnvakt åt "Mais barn" (Zoey och Billie) eftersom hon jobbade på sitt andra jobb idag. De är så söta! Vi läste böcker, lekte med Woody och Buzz Lightyear från Toy Story, åt frukt och lekte utomhus. Mys!

När jag kom hem gick jag till Bank of America och skaffade Amerikanskt konto. Tog mig bara ett år att ta tag i det haha. Ett av årets nyårslöften borde kanske vara att ta tag i saker direkt. Barnvaktspengarna är i alla fall insatta på mitt Amerikanska konto nu, känns bra :)

tisdag, januari 10, 2012

Pep Talk

Okej, jag har världens bästa roomie som säger att allting löser sig. Så jag litar på det! :) Jobb i vår är dock ett måste. Men efter att ha pratat med Mai, känner jag mig lite lugnare. Har man inte en positiv attityd så löser sig inget menar hon på och ja hon har nog rätt. Allt kommer lösa sig. Bara jag fixar ett jobb så går det bra. Jag fyller ju 30 också, får önska mig pengar. Fast mest av allt önskar jag att min familj kommer hit och hälsar på. Det är mer värt än pengar på kontot. Så i april förväntar jag mig att alla kommer hit, okej?!

Nu ska jag gå på en promenad och se hur det går. Massa pollen ute, speciellt al som jag är jätteallergisk mot. Men Allegra-D, amerikanska allergitabletter i storlek tennisboll hjälper i alla fall ganska bra, till skillnad mot Clarityn.

... Untitled Due to Depression

Jaha då tvingas man kanske åka hem till Sverige då. Jag kommer bara få lån och bidrag för 12 av 16 veckor i vår från CSN, eftersom jag tagit lån i så många år. Jag visste att jag skulle få mindre denna terminen, men trodde inte det skulle drabba undervisningsavgiften. Undervisningsavgiften är nämligen baserad på antal veckor man får lån, så jag kommer inte få undervisningsavgift så det täcker terminens kurser. CSN täcker aldrig hela undervisningen, det brukar alltid fatta ett par tusenlappar. Men denna terminen kommer det lån jag får enbart täcka hälften. Kommer totalt få nästan 30 000kr mindre att leva på. Känns så jävla löjligt när det handlar om 4 veckor. 4 veckor som hindrar mig från att ta examen och kunna jobba här. Jag kommer dö om jag tvingas flytta tillbaks till Sverige. Även om jag längtar dit ibland så blir jag så sjukt deprimerad i Sverige.

2012 kommer bli det bästa året någonsin... det har ju redan börjat så jävla bra.

måndag, januari 09, 2012

The Perfect Bag

Jag är jättekräsen när det gäller handväskor. Jag kan inte köpa en väska jag tycker är halvfin för jag vet att jag då inte kommer att använda den. Jag måste känna den där kärleken, besattheten att jag inte kan vara utan just den väskan. Jag har letat efter den känslan i snart ett år, då min gamla handväska varit trasig. När jag nästan gett upp hoppet, för ungefär en månad sedan, hittade jag den. Det var kärlek vid första ögonkastet. Meet my new love.





Snygg. Sött foder. Lagom storlek. Bra pris ($50/350kr). Ja helt enkelt perfekt. Love!

lördag, januari 07, 2012

New Year's Eve

Lite sent, men ett kort inlägg om nyår. På nyårsafton var både jag och Mai lite off och hade mest lust att bojkotta hela grejen. Humöret steg dock efter lite sushi och öl på Sake House by Hikari i Culver City tillsammans med ett gäng vänner. Därefter åkte vi ner till Makai i Santa Monica. Då vi känner vakten kunde vi bara stega förbi den långa kön. Det var som sagt packat med folk, men kvällen blev lyckad ändå.

Ett försök att få igång partyhumöret haha.


Skål och Gott Nytt År från Canfield Ave!

söndag, januari 01, 2012

Happy 2012!

Låt oss hoppas att det var såhär det gick till med Mayaindianernas kalender.



Gott Nytt År på er!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...