fredag, juni 29, 2012

SMC Graduation Ceremony 2012

Jag vet inte om jag nämnt min graduation på bloggen. I alla fall så tog jag en AA Degree i Journalism och Liberal Arts: Arts & Humanities från Santa Monica College. Årets Graduation Ceremony hölls på SMC Corsair Field den 12:e juni. Fullspäckad dag, men riktigt kul. Mai och Ewa var där och tittade och Mai tog massa bilder så jag låter väl bilderna berätta mer.

Före vi ska gå in. Bild från Marias mobil.

Dr. Tsang, President of Santa Monica College.
 
Översikt över årets Graduation Ceremony.

Jag står i kö och väntar på att få ta emot mitt diplom. Jag är den blonda i mitten med guldscarves.

Tar emot mitt diplom och tackar.

Lite Friday Night Lights känsla.

Visar stolt upp mitt diplom efter ceremonin.

torsdag, juni 21, 2012

In Sweden

I made it to Sweden, yay. Det känns weird att vara här. Lite förvirrande, men samtidigt bra. Det mesta är så välbekant, men samtidigt är det så länge sedan man såg det. Personer är de samma, men ändå inte. Ja det tar nog ett tag innan man vänjer sig. Men jag är glad över att vara här :) Hoppas bara mina väskor kommer i morgon, de flygs just nu från Paris.

Love!

lördag, juni 16, 2012

Girls

I'm in love with Girls. HBO:s nya serie alltså. Det är pinsamt, så otroligt pinsamt, men samtidigt fantastiskt. Det är som en ny yngre realistisk version av Sex and the City. Jag led igenom de två första avsnitten på grund av att det som sagt är pinsamt, men nu är jag hooked. Bästa serien på länge.


Love!

måndag, juni 11, 2012

onsdag, juni 06, 2012

A Trip to Target

Idag blev det en promenad till Target för att skjuta upp pluggandet lite. Tar kanske 25 min att gå dit.

Target.

Söta jeansshorts jag hittade. Inte överdrivet förtjust i skärpet, men det går ju som sagt ta bort.

Ett par jeansshorts, 3 små block, 2 st L'Oreal mascaror och en pepsi max för $41 (cirka 280kr).

På promenad hemåt igen- Baldwin Hills Scenic Overlook.

Villaområden.

 Ett hus jag tyckte såg lite svenskt ut.

 
Culver Studios där de spelar in Cougar Town.

Mer av Culver Studios.

Culver Hotel som är ett av Culver Citys äldsta landmärken. John Wayne har ägt hotellet. Marilyn Monroe har varit där. Jag har varit där. Behöver jag säga mer ;) Den grön-vita byggnaden med guldbollen i bakgrunden är förresten vår bio.

Nej nu måste jag plugga. Har quiz i statistik om ett par timmar.

Love!

tisdag, juni 05, 2012

Laguna Beach

I lördags åkte jag och Jenny ner till Laguna Beach. Det var första gången jag var där, så himla fint. Vädret var inte världens bästa, men det regnade i alla fall inte. Är glad att jag fick chansen att åka dit innan jag lämnar L.A.












Love!

lördag, juni 02, 2012

Killer Stair

Efter all action med polisjakt på gatan idag blev det till slut en sväng till Baldwin Hills Scenic Overlook. Jag tog trappan upp.


Grymt jobbigt, men ändå skönt. Jag kommer att sakna Baldwin Hills Scenic Overlook och mördartrappan.

Neighborhood on Lockdown

I eftermiddags cirkulerade det en massa helikoptrar här ovanför. Jag bestämde mig för att gå ut på en hike och samtidigt kolla läget vad som skedde. När jag kom ut såg jag att gatan var avstängd och polisen vinkade åt mig att gå tillbaks till huset.


Sen kom en av grannarna så jag pratade med henne. Då vinkade polisen till oss igen att vi skulle gå in. Så jag följde med in till henne, så satt vi där och kollade på nyheter och lyssnade på helikoptrarna. Det visade sig att vår gata och hela området var avspärrat, man fick inte gå ut eller in, för att de letade efter två män. Dessa män hade snott en bil i Santa Monica, kraschat den på Venice och Canfield (där jag bor) och sedan sprungit iväg och gömt sig. Polisen misstänkte att de var beväpnade. Efter kanske en timma såg vi på nyheterna att männen var gripna så då gick jag ut igen och försökte mig på att hika. Än en gång vinkade polisen tillbaks mig så jag väntade ute tills avspärrningarna var borttagna. När jag sedan gick förbi en av polisbilarna såg jag hur de tog in en av de gripna männen i bilen. Ja idag var det action på Canfield Ave.

Video Project: Baldwin Hills Scenic Overlook

Video jag gjort till en journalism class. Första gången jag gjort en video, så döm mig inte för hårt :)

 

Funderar på att gå till kullen en sväng nu, behöver komma ut och röra på mig. Flyger dock massa helikoptrar över lägenheten nu. Skulle vanligtvis inte oroa mig, men det tillsammans med sirener och det faktum att en kiropraktor hittades mördad på sitt kontor 100 m från lägenheten igår gör att jag blir lite orolig. Samtidigt bor vi nära motorvägen så förmodligen är det något som hänt där :S

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...