söndag, mars 30, 2014

Early Birthday Present

Igår kom mina föräldrar på besök. Med sig hade de denna skönhet.

Pic: Private

Det är en begagnad Skeppshult Nova, men den är så fin. Cykeln har förmodligen spenderat största delen av sitt liv i någons garage för den ser nästan ny ut. Det känns kanon att ha äntligen ha en fungerande cykel igen.

Love!

onsdag, mars 26, 2014

Bastille

Jag är nog lite sen, men de senaste två veckorna har jag i alla fall blivit smått besatt av Bastille. Min favoritlåt just nu är Pompeii. Bandet är brittiskt, men att videon till Pompeii är delvis inspelad i Los Angeles det ser ju jag det.


lördag, mars 22, 2014

American Details

Några amerikanska ting i mitt hem.

 California Dreamin'- I dörröppningen in till mitt vardagsrum hänger denna träskylt från Brandy Melville.

En liten folkabuss från Laguna Beach står ovanpå min bokhylla.

I bokhyllan har även mitt diplom från Santa Monica College en självklar plats. Bredvid står en liten uggla som varit mormors.

Winds of Change- På väggen hänger en inramad planch från Santa Monica baserade konstnären Jodi Fuchs. Jag träffade henne första gången på Santa Monica Airport Artwalk i mars 2012 då jag skrev en artikel för The Corsair. Tre månader senare gick jag förbi Jodi Fuchs studio för att köpa denna planch då jag inte kunde sluta tänka på den. Hon har även signerat den.

En liten tavla från en mysig butik på Main Street i Santa Monica pryder mitt nattduksbord.

Photos: Private

Jag försöker att inte vara för materialistisk eftersom jag inte tror att man mår bra av att ha för mycket prylar, men dessa saker älskar jag. De påminner mig om min tid i LA och gör mig motiverad till att en dag ta mig tillbaks.

söndag, mars 16, 2014

Long Nails

Jag har varit nagelbitare sedan jag var ca 7 år gammal, men tack vare Sally Hansens Maximum Growth har jag nu långa naglar. Jag har lyckats sluta bita på mina naglar i perioder, men denna gång känns det som att det är för gott. Hoppas inte jag jinx it nu bara. Håll tummarna för mig att jag låter bli mina naglar i fortsättningen med.

 Gammal bild från 2012, men mina naglar såg precis lika hemska ut för ett par månader sedan.

Nu. Var tvungen att fira med ett essie nagellack.
Pics: Private

Jag älskar mina långa naglar, men kan inte ha dem för långa för då börjar jag pilla på dem och vill bita ner dem. Men jag känner mig i alla fall mycket kvinnligare nu och vågar visa upp mina händer för andra. Tidigare brukade jag vika in mina fingrar så att folk inte skulle stirra på mina fula nedbitna naglar.

söndag, mars 09, 2014

Hopes & Dreams for 2014

Mina förhoppningar inför året:

Ny dator
Weekendresa
Bemästra min kamera
Sluta mitt nuvarande jobb
Skrivjobb/frilansjobb
Los Angeles+Boise
Charter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...