måndag, april 28, 2014

A Walk in the Woods

Soliga söndagar bör man ta tillvara på, speciellt när det är över 20 grader varmt. Så igår följde jag med Kristina, Krille och lilla Hilda ut till Möllegård som ligger strax utanför Halmstad. Vi gick en promenad i Möllegårds Naturreservat, som visade sig vara överraskande fint, och bara njöt av lugnet. Efteråt blev det Halmstads bästa glass, World of Riccardo. Jag passade även på att fota lite i den vackra naturen.







Photos: Private

söndag, april 27, 2014

B-Day Bash!

Igår hade jag en lite försenad födelsedagsfest. Jag fyllde egentligen år för två veckor sedan, men detta var enda helgen som funkade. Det var en lyckad liten fest tycker jag. Jag sammanförde både gamla och nya bekantskaper och alla verkade trivas i varandras sällskap. Gästerna verkade även gilla maten. Jag bjöd på krustader och snittar som tilltugg till fördrinken. Sedan blev det två stycken olika vegetariska pajer. Sist, men inte minst vit chokladmousse med färska bär till efterrätt.

Som vanligt glömde jag bort kameran större delen av kvällen, men ett kort på oss alla med självutlösaren blev det i alla fall.


Photo: Private


Ps. Jag kan nu även checka av nummer 17, throw a girl's night, på min 100-lista.

tisdag, april 08, 2014

Life Lately, According to my iPhone

Senaste 1,5 veckan i bilder.

Earth Hour 2014.

Blomma i avtackningspresent från jobbet.

Sushi som avslutningslunch med min f.d. kollega.

Strålande sol och klarblå himmel i Halmstad.

På promenad i vårsolen.

Nagelfix och One Tree Hill.

Redo för tjejkväll.

Frozen Strawberry Daiquiris' på Harry's.
Pics: Private

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...