lördag, september 25, 2010

February I want you...

... please hurry!

Jag är ingen höstmänniska och absolut ingen vintermänniska. Hösten har en förmåga att dra med sig en släng av höstdepression. Än har den inte infunnit sig hos mig, men idag har jag en sån där mellandag... en dag då jag känner mig lite allmänt off. Jag borde känna mig energifylld då jag inledde dagen med simning, men gör det inte. Motion ska ju ge energi sägs det! Trots detta så är i alla fall höstens stora mål att komma i form. Två spinningpass i veckan är det tänkt, sen simning och promenader utöver det. Jag måste ju träna för beach februari 2011 liksom, måste förbereda mig. Dock känns februari just nu så långt borta. Jag behöver fylla kalendern med lite roliga saker att se fram emot i höst, så att tiden går lite fortare. Förslag mottages gärna!

Celebrate the Written Word

Torsdag denna veckan spenderades på Bokmässan i Göteborg. Temat för i år var Afrika. För att summera det hela så var det härlig stämning, böcker i mängder och kändistätt; Martina Haag, Martin Widmark, Johanna Thydell och Blossom Tainton för att bara nämna några, mest författare. Kameran glömde jag såklart bort mestadels av tiden, men här kommer ett litet smakprov.

Bokförlag i mängder var där och marknadsförde sig, här Nypon förlag (lättläst).

Seriefiguren Knasen?

Jan Guillou

lördag, september 18, 2010

New Love

Idag har jag blivit med iPod :)

torsdag, september 16, 2010

My Sister's Keeper

Det här kan vara det absolut vackraste jag någonsin sett.

Se den!

onsdag, september 15, 2010

Getting to Know the Neighbourhood: Venice Beach

Första veckan i L.A., innan skolan började, tillbringades med att fylla kylskåp och skafferi, skaffa amerikanskt mobilnummer, utforska området, irra bort sig mm. Ja såna där måsten i en ny stad helt enkelt ;) Här är lite bilder från min första promenad på Venice Beach och Boardwalk.

Emelie spanar in några av de fina husen till höger!

Jag testar ananas-solglasögon. Att fota var visst förbjudet upptäckte vi senare :S

Venice Whaler, en pub som mest verkar befolkas av män som visslar på förbipasserande brudar!

Ett av många lifeguard towers, känns igen från Baywatch!

Lifeguard head quarters! Någon Mitch såg vi dock inte :(

Bronze man?

Venice är sådär riktigt avslappnat och skönt, kom som du är!

Rollerblades, basketball etc... those outdoorsy Californians ;)

Tanning while working out, excellent!

Muscle Beach!

fredag, september 03, 2010

Music - Memories - Masochist

Musik besitter så mycket! Minnen, känslor, upplevelser etc etc. Jag lyssnar igenom min L.A. playlist på Spotify. L.A. för mig är the Killers, Sublime, Billy Idol, Jet, 30 Seconds to Mars, The Fray, Semisonic, Switchfoot och många mer. Jag lyssnar, jag minns, ler åt minnen samtidigt som ögonen tåras emellanåt... för jag saknar! Jag saknar L.A. så förbannat mycket! Så mycket att det ibland gör ont inuti mig. Men ändå forsätter jag plåga mig med musiken för det är lite smärtsam njutning i det hela. Masochist, ja det är jag nog ibland. Sen är låtarna förbaskat bra med!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...