lördag, december 17, 2011

Macarons

Jag har velat prova macarons ett bra tag, men av någon anledning har det inte blivit av. Men så ikväll kom min söta roomie hem med de här, som hon "snott" med sig från invigningsfesten på hennes jobb hihi.


Den rosa var god, men inte så himmelskt god som jag föreställt mig. Hade nog lite för höga förväntningar. Men jag testar helt klart macaroons någon mer gång. De är ju bara dösöta. De kommer dock inte till sin rätta på den dåliga bilden ;)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tjohooo...
Smakade på macaroons för ett tag sen, men det var verkligen inget för mig! Så då slapp jag prova på att baka dem.. Eller så får jag smaka igen, kanske fick ett dåligt exemplar!
Kram Kristina

Sanna sa...

Den gröna var inte alls god och den rosa okej, men inte mycket mer än så. Men alla smakar ju olika så vill smaka fler innan jag bestämmer mig vad jag tycker :)

Anonym sa...

Macaroons har verkligen men vilken smak man äter och öven vartifrån de kommer, finns goda och meeegagoda. Jag som älskar lakrits kan säga att den godaste jag ätit ever var just den smaken. Man får helt enkelt prova sig fram!

Anonym sa...

btw vad var det för smaker?

Sanna sa...

Den gröna har jag ingen aning om. Den smakade skumt, varken jag eller Mai kunde lista ut vad den smakade. Den rosa tror jag var jordgubb, den var okej. Mai hade ätit en annan pa jobbet dagen efter som varit megagod. Så beror nog mycket på vilken smak ja :) Jag gillar ju inte lakrits, men skulle vilja prova någon med chokladsmak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...