lördag, januari 08, 2011

VISA

Japp nu har jag fått det. Mitt visum! Så nu kan jag äntligen släppa stressen över att alla ca 17 papper man ska ha med sig till ambassaden ska brinna upp etc ;) Men det gick snabbt att få hem det, hade tid på ambassaden kl 08.00 i tisdags morgon och redan igår kom det. Woohoo!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju så klart. Clash of civilisations. Islam PASSAR inte här i Väst. Då ska vi inte "gilla olika" & sånt där djävla larv & ta hit muslimer. "Islamofobi" är verkligen ingen "ffööÖÖÖÖöördom" (denna FLOSKEL!), den inställningen är i sig SJÄLV fördomsfull, utan hur välgrundad som helst, vilket gång på gång visar sig. Vi behöver ett folkuppror mot översitteriet från den SKENHELIGA politiskt-mediala makt-"elit", som i sanning framstår alltmer som vår olycka.

- Peter Ingestad

Anonym sa...

Vad fick du för frågor/vad hade du med dig för papper till ambassaden? Ska börja plugga i USA VT-2012 och är lite nyfiken på hur det går till numera (har bara hört lite vagt från människor som sökt F1-visum för många många år sen!) Stor kram/Lisa

Sanna sa...

hejsan! Vad kul att du också ska åka och plugga i USA :) Vart ska du?

Det finns en bra checklista på amerikanska ambassadens hemsida där det står vilka papper man behöver. Jag länkar till den här: http://stockholm.usembassy.gov/consulate/book9.html

Jag pluggade i LA mellan 06-07 och de har blivit hårdare med allting nu. Så var ute i god tid! På ambassaden frågade de lite om varför jag ska tillbaks, hur länge jag tänkt stanna om jag tänkt ta examen etc. Har du fler frågor om visum eller att plugga utomlands så bara hör av dig :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...