söndag, juni 12, 2011

I Don't Wanna Leave

Jag har haft en toppenhelg. En riktigt skön, underbar spontanhelg! Love!

I torsdags firade jag och Mai som sagt att finals var över med några öl på the Daily Pint. Eftersom Rebeccas säng står tom sov Mai här. Sedan började vi fredagen med brunch på Lazy Daisy som ligger ca 3 min promenad härifrån. Omelett med toast, färsk frukt och färskpressad apelsinjuice blev det. Därefter tog vi bussen ner till Main Street och strosade runt där utan planer för resten av dagen. Vi köpte en påse Ahlgrens bilar på European Store, där vi även hjälpte en svenskättad kvinna att översätta instruktionerna för hur man kokar ihop Marzán vaniljsås. Sedan promenerade vi vidare.

Ahlgrens bilar... nom nom!

Helt plöstligt hade vi promenerat hela gatan bort till Venice. Där hittade jag denna jätte-clown som jag alltid åkte buss förbi hösten -06.

Gigantisk clown i ballerinakjol!

Väl i Venice bestämde vi oss för att gå boardwalken tillbaks då det är lite kul att titta på folk där. Jag utsåg fredagen till internationella dagen för vackra män. Vi såg nämligen hur många vackra män/killar som helst och här snackar vi inte grannpojkar utan übersnygga manliga modeller. Har aldrig varit med om något liknande. Sedan promenerade vi förbi Santa Monica Beach och upp till Third Street Promenad. Där blev shopping och mat på Yankee Doodles. Jag åt Quesadilla... mums mums. Sen shoppade vi lite till och därefter blev det bio. Vi såg The Hangover Part II. Riktigt rolig, skrattmusklerna fick sig en rejäl omgång, men jag måste nog säga att den första ändå är lite bättre. Den är lite mer klockren liksom. Efter filmen föreslog Mai att vi skulle se en film till så då gjorde vi det haha. Jag offrade mig på att se Bridesmaids en gång till, men den är sjukt rolig så gjorde mig ingenting. Love it!

Igår kväll hänkade jag på Mai till Bodega Winebar här i Santa Monica för lite avskedskalas för Leslie som ska flytta till Washington D.C.

Mai, Leslie (som ska flytta) och jag.

Jag, Ellen (som var supertrevlig) och Mai! I bakgrunden skymtar även Leslies fiance James.

David, Gabby, Mai, Jose och jag.

Det blev en riktigt lyckad kväll tillsammans med trevliga människor. Klackarna var på för att efter några timmar åka av haha. Dansade i strumporna på dansgolvet då fötterna värkte, men det funkade finfint då golvet var rent. Skillnad mot svenska dansgolv. Promenerade även barfota till Swingers, som ligger vägg i vägg, för lite nattamat. Det är förresten där som Katherine Heigl och Seth Rogen käkar frukost i Knocked Up (På Smällen). Efter min veggie burger blev det raka vägen bums i säng och då var kl runt 4.

I morse vaknade jag kl 11 och stängde av väckarklockan, sedan somnade jag av misstag om och vaknade igen kl 12.40. Helt sjukt! Sa på skämt till José igår att jag skulle sova hela dagen, men trodde aldrig jag skulle göra det haha. Men finals är över och jag har inga som helst måsten så ingen större fara skedd :) Har inte tänkt göra så många knop idag ändå, mest ta det lugnt och bara vara. Nu ska jag gå bort till Ralphs och se om de har någon sushi och även köpa en Snickers Peanut Butter haha :) Sjukt sugen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det underbart med sånna helgen/dagar! Det är vi sååå värda!

Sanna sa...

Visst är vi!!

Anonym sa...

Jose? har jag missat nåt? ;) x /Angela

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...