fredag, april 01, 2011

Frozen Yoghurt & Shopping

Direkt efter skolan åkte jag och Rebecca ner till Third Street Promenade där det blev en frozen yoghurt. Ja jag erkänner, vi har nog blivit ganska så beroende. Fast det var faktiskt två veckor sedan vi åt någon, så idag i värmen tyckte vi att det var dags :)

I väntan på bussen. Jag har på mig min favvoklänning från Forever 21 och leggings som slutar nedanför knäna.

Fro-Yo med massa mumsiga toppings! Och ja ni har nog sett det förut haha ;)

Efter Fro-Yo:n blev det över tre timmars shopping. Det var ju inte riktigt meningen att det skulle bli så länge, men bland alla fina män på Nordströms (Marc Jacobs, Jimmy Sho, behöver jag nämna fler?) är det ju lätt hänt att man drömmer sig bort en stund ;) Vi köpte även jättefina födelsedagskort i en mysig liten butik där jag gärna hade bosatt mig.

Därefter fick skoaffären Aldo sig ett besök och jag köpte sandaler. Jättefina sandaler i guld. Sandaler som jag sedan glömde i provhytten på Forever 21.

Jag hann strosa runt hela övervåningen på Forever innan jag insåg att någonting fattades. Stressad och lipfärdig rusade jag ner för trapporna mot provhytterna i jakt på mina skor. Började nästan gråta när jag såg att skokartongen var borta och den otrevliga tjejen i personalen som hade noll koll brydde sig inte. Men i nästa sekund vände jag mig om och där, i det magiska skenet bakom kassan, såg jag den: en skokartong från Aldo. Sa till tjejen att det nog var mina och visade henne kvittot, men trög som hon var fick hon hämta en kollega innan jag äntligen fick mina skor. Men slutet gott, allting gott!

2 kommentarer:

Ida sa...

Toppingen ser grymt god ut! Synd att du inte kunde skicka lite till mig =) Vad härligt det ser ut med klänning, såå fin du är! Synd med sandalerna!
Kram på dig

Anonym sa...

Jävla tröga personal, hur svårt ska det vara att vara lite hjälpsam? jaja men som sagt slutet gott allting gott!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...