söndag, april 24, 2011

Easter Weekend

Påskhelgen lider mot sitt slut, men för min del har det inte blivit något firande alls. Däremot har det blivit plugg, vila och en massa filmer. Jag och Rebecca, som också är sjuk, hyrde film både i fredags och igår. Mys! Den bästa filmen vi såg var helt klart The Switch med Jennifer Aniston och Jason Bateman. Världens sötaste lilla kille spelar en av huvudrollerna med. Nästan lite vill-ha-varning där ;)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillade den filmen med :) Tittar du fortfarade på Pretty Little Liars? Jag har precis börjat titta på det och gillar det än så länge. Jag har en PLL-maraton just nu för m är på fest och l sover som en stock. what else to do? ;) Kram Angela

Sanna sa...

Haha jag har med haft PLL maraton, det är ju så bra. Blir bara bättre och bättre med. Nu är det säsongsuppehåll och börjar inte förrän i juni igen :( Har sett hela första säsongen 2 ggr och lär nog hinna se den en gång till innan det börjar igen haha ;)

Anonym sa...

kan jag med tänka mig att se, såg red riding hood idag på bio, den var sevärd men den kundre varit mer ändå... bäst var peter, sex on legs my friend! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...