söndag, maj 15, 2011

Brentwood with Mai

Idag blev det en sväng upp till Brentwood för att möta bästa Mai på mysigaste Coral Tree Café. Där blev det fika och massa prat. Känns som vi inte träffats på en evighet.

Chai Latte och chocolate cupcake som stillade mitt begär efter kladdkaka :)

Sötaste Mai!

Jag!

Efter ett par timmar på caféet blev vi hungriga haha och gick till Cheesecake Factory som ligger precis bredvid.

Där blev det Strawberry Daiquiri och öl!

Vi ville äta nåt litet och beställde in appetizers, men det blev aningens för mycket :S Från vänster: Nån sorts fried cheese, Quesadilla och Avocado Eggrolls. Mumsigt, men alldeles för mättande.

Efter Cheesecake Factory blev det en välbehövlig promenad. Först gick vi upp på Barrington Avenue för att titta på lite lägenhetshus. Såg ju bara dem utifrån, men de såg verkligen jättefina ut. En kille hörde förresten att vi pratade svenska och skulle skrämma oss lite och sa nåt på svenska till oss, men till hans besvikelse reagerade vi knappt utan svarade bara på svenska haha. Går man på Santa Monica College är man ju liksom väldigt van att höra svenska.

Efter lägenhetsrundan promenerade vi hem till Mai och satt där nån timma. Sedan blev det två öl på Q's och nu är jag hemma igen. Får nog bli sängen nu! Om jag kan sova för damp-grannarna har PARTY!!!

Nighty night!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...